Află despre autenticitatea produselor oferite la BioBăcanie, despre migala trudei micului producător, despre calitatea ingredientelor și proprietățile conferite de identitatea geografică de provenință, despre recunoașterea lor prin certificare, atestare sau recunoaștere colectivă.

Cu un nucleu de furnizori din zona Transilvaniei, oferim consumatorului produse de calitate, proaspete, de proximitate, sustinând totodată economia locală prin asigurarea desfacerii și a comercializării produselor obținute pe principiul lanțului scurt, prin aprovizionare directă de la aceștia.

Susținem promovarea și vânzarea produselor românești, autohtone, astfel că extindem treptat oferta, incluzând produse artizanale ale producătorilor din toate zonele țării, în măsura în care acestea aduc un plus de valoare, se diferențiază prin aspecte unice, ingrediente locale sau inedite, gust și calitate recunoscute la nivelul comunității.

Producătorii certificați ecologici din România sunt vizați cu precădere, misiunea noastră fiind susținerea desfacerii produselor curate, sănătoase, obținute cu materii prime care nu au fost supuse pesticidelor sau aditivilor alimentari, prin garanția oferită de organismele de inspecție și certificare recunoscute de MADR. Încurajăm oferta producătorilor care comercializează produse montane atestate, garantând astfel consumatorului proprietățile nutritive extraordinare ale ingredientelor de la munte, produse tradiționale și rețete consacrate românești atestate, sub garanția schemelor de calitate naționale.

Asigurăm o verificare minuțioasă a trasabilității și a calității produselor, pentru a ne asigura că aducem în fața consumatorului produse sigure, gustoase, prin puntea pe care o trasăm între oferta care provine preponderent din zonele rurale și cererea din mediul urban.