Termeni și condiții

Prin acceptarea termenilor și condițiilor din biobacania.ro va asumați în mod necondiționat acceptul pentru politica de confidențialitate și politica de utilizare cookie.

1. Elemente definitorii

Următorii termeni vor însemna:

Cumpărător: orice persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă și care este utilizator înregistrat al sitului www.biobacania.ro

Vânzător: 

Local Food Hub SRL cu sediul în Complexul Mercur, Aleea Detunata 1, Cluj-Napoca 400420, Romania, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului  J12/2987/24.07.2019,  CUI: 41439659, CIC: 16429624, Capital Social 200 lei, cont BCR Cont Curent – RO57RNCB0112164296240001.

Produse și Servicii – orice produs și serviciu comandat care v-a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa achite contravaloarea acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

2. Documente contractuale

Site-ul www.biobacania.ro, denumit in continuare BioBacania.Ro este proprietatea  LOCAL FOOD HUB S.R.L, în Complexul Mercur, Aleea Detunata 1, Cluj-Napoca 400420, Romania, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului  J12/2987/24.07.2019, CUI: 41439659, CIC: 16429624.
Utilizarea site-ului BioBacania.Ro de catre Cumparator, respectiv inregistrarea unei comenzi electronice, implica acceptarea de catre acesta a termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a acceptarii utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca mod de comunicare scrisa la distanta.
Confirmarea Comenzii de catre Vanzator implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator (nu este necesara confirmarea primirii din partea Cumparatorului). Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator iar termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina (“Termeni si conditii”) stau la baza acestuia.
Recomandam citirea cu atentie a paginii “Termeni si conditii”.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare prealabila, ultima versiune putand fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.
Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor si modalitatilor de contact furnizate in sectiunea “Contact”.

3. Dreptul de proprietate intelectuală

Intregul continut al sitului BioBacania.Ro – imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc – este proprietatea  LOCAL FOOD HUB S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al LOCAL FOOD HUB S.R.L a oricarui element prezentat mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

BioBacania.Ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  LOCAL FOOD HUB SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

In cazul in care prin continutul sau site-ul biobacania.ro incalca drepturi de proprietate intelectuala ne cerem scuze si va rugam sa ne contactati la adresa: biobacania@gmail.com pentru remedierea situatiei.

4. Produsele și serviciile oferite de Local Food Hub Srl pe www.biobacania.ro

Produsele comercializate prin intermediul  sunt noi, in ambalajul original al producatorului, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala conform legislatiei in vigoare. Calitatea produselor este garantata de catre producatori si/sau furnizorii acestora. Gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv LOCAL FOOD HUB S.R.L își asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a unui furnizor de produs.
LOCAL FOOD HUB S.R.L își rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clientii care au comenzi livrate refuzate, din motive neintemeiate.
Preturile prezentate sunt in lei (RON), includ TVA (9 % sau 20%) si nu includ costurile de livrare si de ramburs. Pretul primit in momentul confirmarii ferme a comenzii prin email sau telefonic, va fi acelasi cu pretul de achizitie tiparit pe factura.
In ciuda eforturilor noastre pot exista produse afisate pe site cu pret gresit, stabilit in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari LOCAL FOOD HUB S.R.L.  Comanda minima este de 50 RON.
Vanzatorul nu ofera nici o garantie, nici implicit, nici in mod expres, in ceea ce priveste, dar fara limitare la, informatiile prezentate pentru produsele oferite spre vanzare precum si pentru potrivirea produselor pentru un anumit scop. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.
Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (ambalaj, culoare, caracteristici, ingrediente, accesorii, aspect, etc.). Continutul BioBacania.Ro (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul BioBacania.Ro. Cu toate ca Vanzatorul face eforturi pentru a actualiza informatia prezentata este posibil ca aceasta sa nu fie corespunzatoare ultimei variante de produs existente. Daca constatati unele inadvertente, va rugam sa ne anuntati pe adresa biobacania@gmail.com si vom actualiza informatia in cel mai scurt timp posibil.

Declarație de conformitate: produsele comercializate sunt sigure pentru consumul uman, fara ingrediente daunatoare sau radioactive, si respecta standardele de calitate si sanatate valabile in UE si Romania, precum si standardele de agricultura ecologica in vigoare. Toate produsele sunt manufacturate folosind tehnologii si respectand standardele valabile in UE si in Romania.

Garanția produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de LOCAL FOOD HUB S.R.L fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de LOCAL FOOD HUB S.R.L de la acest client.
In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului.
Raspunderea LOCAL FOOD HUB S.R.L pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, data mentionata in factura fiscala care insoteste produsele.
Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: “Consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale”.

5. Plata comenzii

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul biobacania.ro conform acestor “Termeni si conditii” se poate efectua la momentul livrarii produselor (ramburs).

6. Livrarea comenzii

BioBacania.Ro isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea telefonica a comenzi inainte de onorarea acesteia.
Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin curier intern, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, in termen de maxim 48 de ore in Cluj-Napoca si 72 de ore in restul localitatilor din Romania. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicata de client.
Livrarea este gratuita. (Comanda minima este de 300 RON).

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre LOCAL FOOD HUB S.R.L fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate LOCAL FOOD HUB S.R.L de la acest client.

7. Transferul proprietății

Transferul proprietatii asupra Produselor si Serviciilor se realizeaza in momentul livrarii (presupune semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului) si a achitarii contravalorii Comenzii. In cazul livrarii prin curier acesta nu este autorizat sa permita deschiderea coletului inainte de semnarea de primire si de achitarea contravalorii Comenzii.

8. Dreptul de retragere

Conform OUG 34/2014 si, cu excepţia cazurilor prevazute la art. 3, aliniatul 3 punctul i), art. 16, aliniatul d) si e) din OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

– de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Model formular de retragere:

–Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale Vanzatorului]:
– Va informez/Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vânzarea urmatoarelor produse:
– Comandate la data (*) / primite la data (*)
– Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hârtie)
– Data ( )
(*A se elimina menţiunea inutila, dupa caz).

Prezentul formular de retragere se trimite pe email la biobacania@gmail.com, completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru (click aici pentru descarcare) formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dv., mai putin costurile livrarii (va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele impreuna cu copia facturii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor..

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite LOCAL FOOD HUB S.R.L fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de  LOCAL FOOD HUB S.R.L de la acest Cumparator.

9. Promoții și concursuri

LOCAL FOOD HUB S.R.L stabileste regulamentele pentru promotiile si concursurile pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor Cumparatorilor numai prin intermediul BioBacania.Ro. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site si care sunt inregistrate de catre Vanzator in perioada de timp specificata in regulament in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Deoarece nu putem garanta disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie aceasta se poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

  1. Comentariile utilizatorilor pe biobacania.ro

Utilizatorii sitului biobacania.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite spre vanzare, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila (comentariile trebuie sa nu aiba continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care incalca dreptul de proprietate intelectuala sau viata privata a altor persoane, sa nu contina contine virusi sau orice alta forma de spam).

LOCAL FOOD HUB S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu va fi putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. In cazul in care utilizatorul trimite alte informatii decat cele legate strict de procesul de achizitionare a produselor de pe site, se considera ca utilizatorul confera LOCAL FOOD HUB S.R.L dreptul gratuit, neexclusiv, nelimitat, irevocabil si retransmisibil de a folosi, adapta, modifica, reproduce, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloace media aceasta informatie.

11. Limitări de responsabilitate

Site-ul  BioBacania.Ro  este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand, dar nelimitandu-se la, modificari ale site-ului, ale setarilor sau ale scripturilor. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita utilizarii anumitor browsere pentru vizitarea BioBacania.Ro. Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul BioBacania.Ro si nu poate fi facut responsabil de orice tip de relatie/tranzactie/colaborare/etc. care se stabileste intre Dvs. si acestea. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
Informatiile prezentate pe site sunt pentru uz personal si pot fi reproduse prin tiparire doar in acest scop. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau incorporate intr-un alt document sau material fara permisiunea scrisa a autorilor lor.
Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informatiei prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.

12. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul BioBacania.Ro a Cumparatorilor este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Prin inregistrarea ca utilizator al BioBacania.Ro  se considera acceptata cererea de primire de comunicari comerciale la adresa de email furnizata la inregistrare. Va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului ca si folosirea site-ului (conditii prevazute de prezentul document). In cazul in care nu s-a modificat nici structura, nici continutul mesajelor primite de catre abonat acestea pot fi retransmise si altor persoane, pe raspunderea lor. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului BioBacania.Ro  mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
Daca exista orice fel de motive pentru a crede ca un abonat nu respecta prevederile prezentului document atunci Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la newsletter.

13. Politica de confidentialitate

Prin acceptarea “Termenilor si conditiilor” prezente, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei LOCAL FOOD HUB S.R.L (furnizarea CNP-ului nu este obligatorie), precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii LOCAL FOOD HUB S.R.L, pentru tratarea comenzilor on-line, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la de la LOCAL FOOD HUB S.R.L, atat prin mijloace tiparite cat si prin mijloace electronice (email). LOCAL FOOD HUB S.R.L nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania LOCAL FOOD HUB S.R.L in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, notificarea prelucrarii acestor date fiind inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. xxxx/xxxxla Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

BioBacania.Ro  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct si companiilor de curierat. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Conform Legii 677/2001 Cumparatorul are urmatoarele DREPTURI:

1. Dreptul la informare.
2. Dreptul de acces la date; dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
3. Dreptul de interventie asupra datelor; de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001.
4. Dreptul de opozitie; dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
6. Dreptul de a se adresa justitiei.

In vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. 2, 3 si 4 persoana vizata va inainta catre LOCAL FOOD HUB S.R.L  prin posta la adresa Complexul Mercur
Aleea Detunata 1, Cluj-Napoca 400420, Romania sau la email biobacania@gmail.com o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului cu privire la modalitatea de comunicare.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru pierderile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de biobacania.ro in scopul precizat in prezentul document.
Datorita faptului ca datele cu caracter personal stocate de sistemul biobacania.ro sunt transmise pe cale electronica, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

  1. Declaraţie de protecţie a datelor

Informaţiile care urmează a fi colectate

BioBacania.Ro poate colecta Informaţiile de Grup şi Personale legate de vizitatorii Paginii (în continuare: Utilizatori). În cazul în care Dumneavoastră dezvăluiţi oricare dintre datele personale, prin acesta vă daţi acordul, ca acesta să fie ţinut în evidenţă şi utilizat de către BioBacania.Ro conform celor prezentate mai jos.

Informaţii de Grup: acele informaţii, care caracterizează obiceiurile şi celelalte modalităţi de manifestare ale Utilizatorilor, ca şi grup, dar care nu se referă la persoana Utilizatorului. Acest tip de informaţie de regulă se adună prin datele de trafic, şi poate include cookie-urile sau utilizarea adreselor IP. Utilizarea cookie-urilor se regăseşte detaliat la capitolul Adrese IP şi cookie-uri.

Informaţii personale: acele informaţii, pe care Utilizatorii furnizează benevol despre ei însuşi, şi care foloseşte la identificare, cum ar fi numele, adresa de e-mail, denumirea firmei, adresa şi numărul de telefon.

Utilizarea Informaţiilor de Grup

BioBacania.Ro poate colecta, stoca, poate da publicităţii, poate include în rapoarte, respectiv poate dezvălui sau utiliza prin alte metode Informaţiile de Grup, cu condiţia să nu identifice prin acestea persoana unor Utilizatori. BioBacania.Ro nu stabileşte conexiuni între Informaţiile Personale şi Informaţiile de Grup colectate.

BioBacania.Ro poate utiliza Informaţiile de Grup la:
– la realizarea analizelor statistice despre caracteristicile colective şi despre comportamentul Utilizatorilor,
– să măsoare comportamentul vizitatorilor legate de anumitele domenii ale Paginii,
– să simplifice şi să mărească eficacitatea utilizării,
– să diagnostizeze eventualele probleme legate de servicii,
– să evalueze eficacitatea Paginii, şi să îmbunătăţească conţinutul acestuia,
– să-şi dezvolte produsele,
– să administreze şi să urmărească Pagina.

BioBacania.Ro poate folosi Informaţiile de Grup colectate şi la informarea partenerilor săi despre numărul acelor vizitatori, careu au vizualizat unele elemente de conţinut şi/sau au accesat acestea. În cursul acestor procese BioBacania.Ro nu furnizează Informaţii Personale partenerilor săi.

Utilizarea Informaţiilor Personale

BioBacania.Ro colectează Informaţii Personale numai în cazul în care acestea îi sunt puse la dispoziţie in mod expres şi benevol. Colectarea Informaţiilor Personale se poate efectua în următoarele situaţii, utilizarea acestora se poate efectua prin următoarele modalităţi:

– furnizarea necesară de date: BioBacania.Ro dezvăluie fără acord Informaţiile Personale doar în cazurile, când este obligat de lege la acesta, sau dacă consideră de bună credinţă, în vederea să
– respecte prevederile legale sau să colaboreze cu un proces juridic,
– protejeze drepturile sau proprietatea BioBacania.Ro,
– valideze Condiţiile de utilizare aleBioBacania.Ro,
– procedeze în acele cazuri urgente, în care trebuie să protejeze siguranţa colectivă sau personală al Utilizatorilor.
– utilizarea unor servicii ale Paginii (întrebări legate de proiect, înregistrarea proiectelor) este legată de înregistrare. În cursul înregistrării BioBacania.Ro solicită Informaţii Personale de la Utilizator. Prin utilizarea serviciilor, Utilizatorul contribuie ca Informaţiile Personale specificate acolo să fie folosite de BioBacania.Ro în următoarele scopuri:
– întrebări legate de proiect: evidenţa întrebărilor legate de proiect, răspunsul la întrebare, pentru ţinerea legăturii cu cel care întreabă;
– înregistrarea proiectului: evidenţa proiectului, transmiterea datelor participantului la proiect către beneficiarii serviciului de informare BioBacania.Ro, la coordonările legate de acestea;
– dacă Utilizatorul intră în contact cu BioBacania.Ro, acesta va ţine evidenţa corespondenţa. În cazul în care Utilizatorul efectuează corespondenţa cu BioBacania.Ro prin e-mail, adresa lui de e-mail va fi înregistrat în evidenţă, dar acesta va fi folosit doar în cazurile şi prin modalităţile permise de prezenta Declaraţie de protecţia datelor.

Partajarea Informaţiilor Personale

BioBacania.Ro nu va vinde, sau divulga către terţi fără acordul Utilizatorului Informaţiile Personale, doar în cazurile permise de către prezenta Declaraţie de protecţia datelor.

Siguranţa datelor

Informaţiile colectate vor fi stocate de către BioBacania.Ro în medii care funcţionează în siguranţă, care nu pot fi accesate în mod public. Toţi lucrătorii BioBacania.Ro cunosc politica de siguranţă şi de protecţia datelor ale BioBacania.Ro, şi protejează în mod devotat siguranţa datelor Utilizatorilor. Deşi BioBacania.Ro aplică metodele generale obişnuite în vederea protecţiei datelor Utilizatorilor, nu poate garanta siguranţa perfectă ale Informaţiilor Personale, respectiv al comunicaţiei personale. De exemplu dacă o terţă parte interceptează ilegal transmiterea de date, sau accesează datele stocate. BioBacania.Ro nu răspunde pentru procurarea, utilizarea, schimbarea sau abuzul sub orice formă al datelor transmise către el sau de el, respectiv al datelor stocate de el de către terţe persoane care procură aceste date ilegal – de exemplu accesând ilegal canalul de transmiterea datelor sau prin spargerea serverului – sau din greşeala Utilizatorului.

Linkuri care trimit către alte pagini web

Pagina conţine linkuri (referiri), care fac trimiteri către alte pagini de web. Politica de protecţia datelor prezentat în prezenta declaraţie se referă exclusiv pentru domeniul biobacania.ro, legat de acesta se referă la BioBacania.Ro. BioBacania.Ro nu-şi asumă nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul altor pagini de web, respectiv pentru politica lor de protecţia datelor. BioBacania.Ro îndeamnă Utilizatorii să fie prudenţi, când părăsesc Pagina, şi să studieze amănunţit politica de protecţia datelor ale paginilor de web, pe care le doreşte să le viziteze.

Adrese IP şi cookie-uri

BioBacania.Ro utilizează adresa IP ale utilizatorilor pentru
– administrarea Paginii,
– exploatarea eventualelor probleme legate de Pagină,
– pentru identificarea (ne personală) ale Utilizatorilor,
– ca să procure date statistice,
– identificarea utilizatorilor ilegali,
– protecţia împotriva e-mailurilor nedorite (spam-uri)

BioBacania.Ro poate utiliza cookie-uri. Cookie-urile sunt fişiere de texte, care sunt plasate pe calculatorul vizitatorilor de către serverii web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru lansarea programelor şi nu sunt capabile să infecteze cu viruşi calculatoarele. Cookie-urile sunt emise în mod expres către câte un Utilizator, şi acestea pot fi citite doar de serverii web, care sunt sub acelaşi domain (domeniu), ca şi serverul web, care le-a emis. Scopul cookie-ului este acela, ca să semnaleze serverului web, că Utilizatorul a mai vizitat pagina respectivă de web. Cookie-urile oferă posibilitatea pentru BioBacania.Ro să urmărească cât de des vizitează Utilizatorii Pagina, şi ce activităţi desfăşoară acolo. În acest fel E-Build poate urmării câţi vizitatori şi cu ce scop au vizitat Pagina. Utilizatorul poate opta, dacă permite sau nu utilizarea de cookie-uri. În configurarea de bază al majorităţii browserilor cookie-urile sunt permise, dar Utilizatorii de regulă pot modifica configuraţia browserului şi pot bloca cookie-urile. Dacă nu permiteţi utilizarea cookie-urilor, nu neapărat veţi putea utiliza integral serviciile Paginii.

Ştergerea datelor

În cazul în care doriţi ca BioBacania.Ro să şteargă anumite date ale Dumneavoastră, trimiteţi un e-mail pe adresa biobacania@gmail.com. În scrisoare să prezentaţi în detaliu, care sunt datele pe care doriţi să fie şterse. BioBacania.Ro – prin respectarea limitelor impuse de lege – şterge datele, şi printr-un e-mail de răspuns confirmă modificarea.

Modificarea Declaraţiei de protecţia datelor

BioBacania.Ro ocazional împrospătează Declaraţia de protecţia datelor, în aceste cazuri biobacania.ro informează vizitatorii în cutia de mesaje din antet despre faptul modificării.

Acceptarea Declaraţiei de protecţia datelor

Utilizatorul prin utilizarea Paginii recunoaşte faptul, că a luat la cunoştinţă şi acceptă cele incluse în prezenta Declaraţi de protecţia datelor. Cu fiecare utilizare al Paginii recunoaşte, că acceptă în continuare după fiecare schimbare Declaraţia de protecţia datelor modificată. În cazul în care Utilizatorul nu acceptă cele incluse În Declaraţia de protecţia datelor în vigoare, BioBacania.Ros îi atrage atenţia să părăsească imediat Pagina. Condiţia utilizării în continuare al Paginii este acceptarea Condiţiilor de utilizare şi Declaraţiei privind drepturile de autor. Vă rugăm să le studiaţi şi pe acestea cu atenţie!

BioBacania.Ro depune toate eforturile raţionale în vederea siguranţei datelor Utilizatorilor, cu toate acestea aşteaptă confirmarea Utilizatorilor la adresa biobacania@gmail.com, în cazul în care ar sesiza, ca oricare dintre punctele prezentei declaraţii nu ar fi respectate.

  1. Coduri de conduită

BioBacania.Ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

16. Dispoziții finale

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii cauzate de produsele si serviciile comercializate pe biobacania.ro si care nu sunt deja tratate de nici un articol din prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Cumparator. Pentru orice problema care nu a fost rezolvata prin email sau cu persoana care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita telefonic la numarul .
In cazul in care acest lucru nu este posibil litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente din Bucuresti.
Fiind de acord cu aceasta forma a “Termenilor si conditiilor” de utilizare a sitului biobacania.ro Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice Cumparator este valoarea sumei incasate de catre Vanzator de la acesta.

 LOCAL FOOD HUB S.R.L – BIOBACANIA.RO