Am inițiat acest demers, de a deschide Biobacania, cu gândul la gustul, aromele, savoarea hranei de odinioară. Aceea cu care am crescut cei mai mulți dintre noi și după care, în vâltoarea vremurilor moderne, tânjim. Căci nu mai e deloc la îndemână. Ba, dimpotrivă! Acum suntem bucuroși să vi le putem aduce aproape. Produsele acelea autentice, obținute așa cum se cuvine, de prin împrejurimile Clujului. Diverse, ca pentru mese îmbelșugate și gusturi variate. Să le aveți pe toate la un loc. Dar, în special, alese: lactate și brânzeturi, produse din carne, de panificație, multe fructe și legume, delicatese sărate, dulcegării, condimente, băuturi. Le găsiți pe rafturile băcăniei noastre primitoare. Fie artizanale, fie mândre purtătoare ale unor însemne alese în lumea gastronomică: certificat ecologic, produs tradițional, produs atestat montan. Adevărate delicii cu statut aparte.

Nu suntem doar o băcănie. Deși poate asta ai putea zice la o primă vedere. Nici pe departe. Ne-am dorit mult mai mult de atât. Și-am depus toate eforturile pentru a ajunge aici: să devenim o veritabilă comunitate. A celor preocupați de surse de hrană bună. În care, firește, vă invităm să fiți actori principali. Suntem cu mare respect pentru ideea de consumator și ceea ce știm că va ajunge pe mesele lui.

Noi nu vindem doar produse ci vă aducem deopotrivă aproape, întru a vă fi cunoscute, pasiuni, producători, poveștile lor nespus de frumoase apărute din preocupare pentru a face lucrurile bine. Noi nu oferim doar hrană, ci adevărată mâncare pentru suflet. Care va reuși să vă poarte, prin atributele desăvârșite, către frumoasa copilărie. Când lucrurile erau așezate altfel. Mai bine. Și cu gust deosebit.

Vă așteptăm plini de entuziasm și nedisimulată bucurie să ne treceți pragul. Să descoperiți raftcu raft hrană cum alta nu-i și băuturi alese. Fiecare vizită la noi va fi o experiență aparte. Căci veți pleca încărcați nu doar cu produse minunate, cât și cu trăiri deosebite. Ca atunci când te poți întoarce, preț de ceva minute, spre vremurile copilăriei.

Citește mai mult despre partenerii noștri… AICI!